Heatmanagers

CasCade Automation Systems B.V. heeft verschillende series HeatManagers ontwikkelt speciaal voor de warmtebehandelingsindustrie. Download de brochures hieronder of neem contact op voor meer informatie.

HeatManager Pro series

De HeatManager pro series is een state of the art heattreatment regelsysteem welke verkrijgbaar is in een zes of twaalf kanaals uitvoering. Ieder kanaal kan worden ingesteld als een programmaregelaar of als een volger van het voorgaande kanaal, waardoor er een zes- of twaalfvoudige programmregelaar ontstaat, één programmaregelaar met 5 of 11 volgers óf iedere combinatie daar tussenin.

Download hieronder de brochure voor meer informatie of neem contact met ons op.
HeatManager Pro Manual
HeatManager Pro Leaflet

HeatManager Connect series

De HeatManager Connect is een zes kanaals temperatuurregelaar/recorder waar tot 100 verschillende gloeiprofielen in opgeslagen kunnen worden. Het overzichtelijke touchscreen bedienscherm wordt meestal geleverd in een 7.5 inch formaat. De optionele smartflex router zorgt ervoor dat de HeatManagers ook vanaf een remote locatie bediend kunnen worden via een PC, tablet of smartphone.

Download hieronder de brochure voor meer informatie of neem contact met ons op.
HeatManager Connect User Manual
HeatManager Connect Engineering Manual
HeatManager Connect Leaflet

CasCade Reporter software

CasCade Reporter software is speciaal ontwikkelt ten behoeve van de HeatManagers. U kunt CasCade Reporter software gebruiken om remote verbinding te maken en een overzicht te verkrijgen van al uw HeatManagers. Daarnaast kunt u vanaf een PC met de CasCade Report software de files downloaden uit de HeatManagers die in het veld staan en met enkele klikken op de knop de gegevens omzetten in een standaard rapportage.

Download hieronder de brochure voor meer informatie of neem contact met ons op.
CasCade reporter handleiding (Nederlands)
CasCade reporter manual (Engels)