Insitu-cal

In nagenoeg alle laboratoria, ziekenhuizen en research instituten worden jaarlijks de temperatuursensoren in de vriezers, ultra-low vriezers, koelkasten en incubators gekalibreerd. De kosten hiervoor zijn meestal aanzienlijk. Om deze reden wordt daarom
veelal een vergelijkingsmeting gedaan met een gecertificeerde thermometer.

Dit lijkt een goede en relatief goedkope oplossing, echter deze methode houdt geen rekening met de temperatuur schommelingen in de koelkast of vriezer en de traagheid van de sensoren die vaak onderling verschillen. Hierdoor is de onzekerheidsfactor van deze methode groot. De Insitu-Cal brengt u hiervoor de oplossing!

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Insitu-cal

Insitu-cal

Geen schommelingen meer en een zeer stabiele referentie op 0,001 graad Celcius. Uiteraard voorzien van een RVA kalibratie certificaat.
Brochure Insitu-cal

Insitu-cal in actie

De Insitu-cal wordt in zijn geheel in een -80 vriezer geplaatst waarbij de sensor van het bewaak- & registratiesysteem in de Insitu-cal is gestoken. De Insitu-cal zorgt ervoor dat de temperatuur van deze meetsensor uiterst stabiel op 0,001 graden geregeld wordt.

Compleet geleverd in een handzame koffer

CasCade Automation Systems B.V. levert de Insitu-cal compleet en samengebouwd in een handzame koffer, waar ook direct de bijbehorende bekabeling in kan worden opgeborgen.