PF900

De RKC Instrument PF900 is een “state of the art” programmaregelaar voor het correct en nauwkeurig laten aflopen van geprogrammeerde temperatuurprofielen.

De PF900 kan via de intercontroller bus communiceren met tot maximaal 4 slave regelaars, hiermee kan snel en eenvoudig een maximaal 5-zone procesregeling worden opgezet. Hiermee kan bijvoorbeeld een batchoven, warmtebehandeling oven (PWHT heat-treament) of een ander batch-proces worden bestuurd en geregeld.

Brochure PF900
Instruction manual PF900
User’s manual PF900

 Klik hier om eenvoudig een offerte aan te vragen voor de PF900.

RKC Instrument PF900 programmaregelaar voor batchoven en warmtebehandeling PWHT
geavanceerde programma regelaar
Nieuw regelalgoritme

De PF900 heeft een nieuw regelalgoritme wat specifiek voor het regelen van een programmaregelaar is ontwikkeld. Het regelen van een proces met een continu veranderende temperatuur instelling (het volgen van een profiel) is namelijk veel complexer dan het regelen van temperatuur met een vaste instelling. Met dit regelalgoritme wordt Uw proces nog nauwkeuriger geregeld, met nog minder over- en undershoot.

Knoppen op het voorpaneel die naar wens kunnen worden aangepast

De knoppen op de voorzijde van de PF900 programmaregelaar kunnen eenvoudig worden aangepast naar wens van de gebruiker. Dit maakt het mogelijk om op een eenvoudiger manier met deze regelaar te kunnen werken.

COM_KG

Met de COM_KG kunt u de servicepoort van uw regelaar op een USB poort van uw laptop/desktop aansluiten. Hiermee kunt U op een snelle en eenvoudige manier de regelaar configureren.

PROTEM2

Met de PROTEM2 software kunt u vanaf uw computer eenvoudig parameters van uw regelaar instellen. Klik hier om de software gratis te downloaden.