RB series

De RB series is een moderne en volledig digitale serie PID regelaars in vijf verschillende maatvoeringen en twee verschillende kleuren behuizingen.

Alle noodzakelijke parameters om tot een goede en stabiele regeling te komen zijn aanwezig en kunnen via de standaard aanwezige servicepoort worden ingesteld. Hiervoor is de COM_KG communicatie converter verkrijgbaar en is de PROTEM_2 software gratis te downloaden. Met MODBUS RTU RS-485 interface.

De RB series bestaat uit vijf maatvoeringen:
– RB100 (48x48mm)
– RB400 (48x96mm)
– RB500 (96x48mm)
– RB700 (72x72mm)
– RB900 (96x96mm)

– Brochure RB series
– Nederlandstalige korte bedieningshandleiding RB serie
– Instruction manual RB series
Communication manual RB series

Klik hier om eenvoudig een offerte aan te vragen voor de RB series.

RKC Instrument RB Serie PID Temperaturregler mit MODBUS-RTU RS-485 Schnittstelle
vele afmetingen behuizingen beschikbaar
De gewenste temperatuur instelling en de PID regelparameters aanpassen in Uw RB regelaar
Meetfrequentie 0.25 sec: 4 PID calculaties/sec
sampling time rb series

De RB serie is door het snelle meetinterval van 0.25 sec. wat resulteert in 4 PID calculaties per seconde, uitermate geschikt voor het regelen van temperatuur in oveninstallaties.

Fine-tuning (FT) overshoot onderdrukking

Met behulp van de fine-tuning parameter kan een overshoot van het setpoint bij het opstarten van het proces worden tegengegaan.

Opslag van vier setpoints

In de RB series kunnen vier setpoints worden opgeslagen, welke met behulp van digitale ingangen kunnen worden geselecteerd.

Eenvoudige programmaregelaar

De RB serie heeft 4 ramp up/down en houdtijd instellingen. Hiermee kan een eenvoudig 4 staps ramp/soak profiel worden uitgevoerd.

COM_KG

Met de COM_KG kunt u uw regelaar door middel van een USB poort aansluiten op uw laptop/desktop. Hiermee kunt U snel en eenvoudig uw regelaar configureren en een backup of kopie maken van alle parameters, om deze vervolgens weer in andere regelaars te laden.

PROTEM2

Met de PROTEM2 software kunt u vanaf uw computer eenvoudig parameters van uw regelaar beheren. Klik hier om de software gratis te downloaden.