RB series

De RB series is een moderne en volledig digitale serie PID regelaars in vijf verschillende maatvoeringen en twee verschillende kleuren behuizingen. Alle noodzakelijke parameters om tot een goede en stabiele regeling te komen zijn aanwezig en kunnen via de standaard USB servicepoort worden weggeschreven naar uw PC. Hiervoor is de COM_K2 communicatie converter verkrijgbaar en is de PROTEM_2 software gratis te downloaden. Klik hier om eenvoudig een offerte aan te vragen voor de RB series.

De RB series bestaat uit vijf maatvoeringen:
– RB100
– RB400
– RB500
– RB700
– RB900

Meetfrequentie
sampling time rb series

Met een meetfrequente van 0,25 seconde is de RB series uitermate geschikt voor het regelen van oveninstallaties.

Fine-tuning (FT)

Met behulp van de fine-tuning parameter kan een overshoot van het setpoint bij het opstarten van het proces worden geëlimineerd.

Opslag van vier setpoints

In de RB series kunnen vier setpoints worden opgeslagen, welke met behulp van digitale ingangen kunnen worden geselecteerd.

Eenvoudige programmaregelaar

Door het activeren van de ramp parameter en de vier tijd-settings kan een eenvoudige temperatuur programmaregelaar worden gecreëerd. 

COM_K2

Met de COM_K2 kunt u uw regelaar door middel van een USB poort aansluiten op uw laptop / desktop.

PROTEM2

Met de PROTEM2 software kunt u vanaf uw computer eenvoudig parameters van uw regelaar beheren. Klik hier om de software gratis te downloaden.