Bewaak- & registratiesystemen

LogOnline is de innovatieve online bewaak- en registratieservice van CasCade Automation Systems B.V. LogOnline verzorgt uw temperatuurmetingen en registratie via internet en zet de gegevens automatisch om in een handzame rapportage. Tevens ontvangt u een melding bij overschrijding van de door u ingestelde grenswaarden via e-mail of SMS. Kortom: een compleet geïntegreerde service waarbij efficiëntie wordt gecombineerd met een aanzienlijke kostenbesparing. Veel bedrijven hebben inmiddels het goede concept van LogOnline ontdekt!

LogOnline kan worden aangesloten op diverse apparatuur, waaronder onze Heatmanagers en EasyLog recorders. Echter ziekenhuizen, laboratoria en andere vaste opstellingen maken veel gebruik van de Spydaq systemen. De brochure van de Spydaq systemen is hieronder te vinden.

SpYdaq systeem

Draadloos bewaak- en registratiesysteem met aansluiting op LogOnline
– Brochure SpYdaq

LogOnline WiFi Logger

WiFi Logger met interne temperatuur- en relatieve vochtigheidsmeting + 2 externe temperatuursensoren. De WiFi Logger is voorzien van een multi-functioneel display. Monitoring, rapportage en alarmering vindt plaats via de Cloud gebaseerde LogOnline website.
Brochure LogOnline WiFi logger

LogOnline.nl

Online registratiedienst en cloud oplossing
LogOnline website
Brochure LogOnline
LogOnline manual
LogOnline abonnement inschrijfformulier

LogOnline kenmerken

 • Geen formulieren of logboeken meer invullen; geen handmatige (temperatuur) registratie meer nodig;
 • Geen dure computers of infrastructuur ter plaatse benodigd;
 • Lage aanschafkosten, geen onderhoudskosten en geen zorgen over periodieke her-kalibratie of ijking;
 • Uw gegevens zijn overal en altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar;
 • Door continue meting en de alarmeringsoptie van LogOnline kunt u preventief werken en schade voorkomen;
 • Besparing op uw verzekeringspremie;

Toepassingsgebieden;

 • HACCP, horecagelegenheden, cafetaria en grootkeukens;
 • Zorginstellingen zoals bejaardenhuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen;
 • Warmtebehandelingen in de industrie;
 • Voedingsmiddelenindustrie;
 • Laboratoria en apotheken;
 • Koeltechniek

Hoe werkt het?

De LogOnline databox waarop de sensoren worden aangesloten verzamelt de meetgegevens en geeft deze door aan onze speciaal beveiligde dataserver. De LogOnline dataserver logt met intervallen van ± 1minuut alle data en verwerkt deze in de database. Via uw Login-naam en wachtwoord komt u op uw eigen beveiligde gedeelte van de site en kunt u uw gegevens bekijken in tabel- en grafiekoverzichten. Tevens kunt u direct de rapportage in .pdf formaat downloaden en/of printen. Ook kunt u zelf “triggers” aanbrengen op die meetpunten waarvan u een melding wenst te krijgen als er een bepaalde grens wordt overschreden.Voor wie is LogOnline bedoeld?

Voor iedereen die vanwege kwaliteitscontrole, wetgeving of welke andere reden dan ook temperaturen moet registreren en bewaken maar dit duur, tijdrovend en omslachtig vindt. LogOnline neemt u deze zorg geheel uit handen. Overigens kunnen ook andere grootheden zoals bijvoorbeeld relatieve vochtigheid worden geregistreerd.