Scada software nodig?

Specview is een bekend SCADA-ontwikkelpakket om procesoverzichten te ontwikkelen en te draaien. CasCade Automation Systems is de officiële vertegenwoordiger van SpecView SCADA-software. Niet alleen leveren wij de licenties, maar ook kunnen wij adviseren in het bouwen van de applicatie en eventueel kunt u het bouwen van de applicatie aan onze programmeurs overlaten. Zo wordt u volledig ontzorgd.

Er zijn verschillende licentievormen verkrijgbaar. Gaat u de software draaien en niet zelf ontwikkelen, dan adviseren we de runtime licentie. Als u liever wel sleutelt aan applicaties of graag kleine wijzigingen doorvoert, dan is het verstandig om een uitgebreide licentie te kopen, zodat u ook kunt ontwikkelen of aanpassingen kunt doorvoeren.

HMI of SCADA (SpecView)?
Sommige bedrijven weten nog niet of zij kiezen voor een HMI (human-machine interface) in de vorm van een dedicated touchscreen met software of een SCADA-softwarepakket. Wij adviseren u daarom graag. Bedient u de machines lokaal, dan is een HMI-scherm in de vorm van een dedicated touchscreen zeer geschikt. Deze HMI-schermen hebben een grootte van vier tot acht inch.

Heeft u meerdere machines en apparaten in uw fabriek en wilt u één centraal visueel overzicht met bediening? Dan is SpecView de beste oplossing. SpecView kan draaien op computerschermen met een groot formaat, dus de processen komen dan duidelijk in beeld.

Is een Specview applicatie duur?
Nee, bij CasCade zijn we specialist in SpecView en bouwen we veel applicaties. We hebben automatiseringsoplossingen vaak al klaarliggen en kunnen die in een korte tijd aanpassen naar uw wensen. Bij CasCade leveren we apparatuur en software, waardoor CasCade een one stop shop is.

Waarom SpecView en geen ander SCADA-pakket?
Het voordeel van SpecView is dat er veel instrumenten en apparaten worden ondersteund. Als we een instrument koppelen, dan is er direct een driver beschikbaar in SpecView. Met slechts een paar regels code hebben we het instrument in beeld en krijgen we de communicatie snel op gang.

Feiten over SpecView:
– Dankzij de automatische Quick Start-configuratie is direct duidelijk welke instrumenten er zijn verbonden met welke poorten.
– Specview ondersteunt tot wel 9 communicatiepoorten, waarbij ieder poort dezelfde of verschillende protocollen kan gebruiken.
– Specview is op afstand te besturen.
– Er zijn diverse mogelijkheden om de historische gegevens te monitoren en eventueel te exporteren naar handzame formaten, zoals Excel.
– Alarmschermen ten behoeve van het monitoren van ongewenste situaties.
– Zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie, metaalindustrie, machineautomatisering, ovenlijnen, extrusielijnen en iedere andere plek waar fysische grootheden gelogd en geregistreerd moeten worden.

Wilt u graag een demo van SpecView? Laat het ons weten, we vertellen u graag meer hierover!