SRZ systeem

Het RKC Instrument SRZ systeem is een meerzone modulair temperatuur- of proces meet- en regelsysteem met DIN-rail montage. Communicatie kan geschieden via diverse veldbussen, zoals MODBUS RTU RS-485, MODBUS TCP (ethernet), ProfiNET, ProfiBUS, DeviceNET en Ethernet/IP. Hierdoor is integratie in (bestaande) PLC systemen eenvoudig te realiseren.

Klik hier om eenvoudig een offerte aan te vragen voor de SRZ.

Gelijkmatige verwarming op alle kanalen

Door de temperatuur gelijkmatig en tegelijkertijd op alle kanalen te laten stijgen, worden te hoge temperaturen en overbelasting van het materiaal voorkomen. Dit is vaak erg belangrijk in (grote) tunnelovens en warmtebehandeling processen (PWHT heat-treatment).

Door een gelijkmatige stijging van de temperatuur kan lokale oververhitting tegen worden gegaan.

Communicatie

Hoge snelheid communicatie is mogelijk met PLCs of andere systemen via MODBUS RTU RS-485, MODBUS TCP (ethernet), ProfiNET, ProfiBUS, DeviceNET of Ethernet/IP.

COM_K2

Met de COM_K2 kunt u de servicepoort van uw regelaar aansluiten op een USB poort van uw laptop/desktop. Hiermee kunt U de regelaar eenvoudig en snel parametreren. U kunt ook de instellingen van een bepaalde module kopiëren naar andere module(s).

PROTEM2

Met de PROTEM2 software kunt u vanaf uw computer eenvoudig parameters van uw regelaar configureren. Klik hier om de software gratis te downloaden.