Standaard CasCade oplossingen

Gebaseerd op tientallen jaren ervaring hebben we bij CasCade automation systems B.V. een aantal eigen producten op de markt gebracht voor verschillende takken van industrie. Veelal bestaan deze eigen producten uit de degelijke hardware die wij vertegenwoordigen aangevuld met een door CasCade ontwikkelde softwareapplicatie.

Door de kennis en ervaring van onze engineers kunnen we ook u helpen met de juiste oplossing van uw regeling en besturing. Wij kunnen een volledige Scada SpecView applicatie bouwen voor het bedienen, dataloggen en visualiseren van uw proces. Daarnaast kunnen we ook een HMI oplossing ontwikkelen met Pro-face touchscreens en RKC mini-DCS systemen, die de basis vormen voor de complete  proces en temperatuur besturing.

Heeft u vragen over onze maatwerk-oplossingen of wilt u weten wat Cascade voor u kan betekenen? Klik dan hier om contact op te nemen.

HeatManager voor voorverwarmen en warmtebehandeling (PWHT)

De Heatmanagers zijn een serie temperatuur- regelaars/recorders, speciaal ontwikkeld voor de warmtebehandelings industrie. Deze zeer succesvolle serie is wereldwijd een bestseller!

EasyHeat voor voorverwarmen

Het EasyHeat systeem stelt U in staat om Uw warmtebehandeling unit op afstand te bedienen met smartphone, tablet of windows PC. De temperatuur registratie geschiedt met onze cloud-gebaseerde dienst LogOnline.

Frymanagers

CasCade ontwikkelt en levert de Frymanager frituurovenbesturingen voor alle typen frituurovens, zowel gas als elektrisch en van standaard tot hoog rendement.

REVO SX6x136A 6 kanaals 136A thyristor unit

Compacte 6 kanaals 136 Ampere 480Vac thyristormodule voor het aansturen van resistieve elektrische verwarmingselementen. Can gebruikt worden als een betrouwbare onderhoudsvrije vervanging voor Albright relais in warmtebehandelings units. 

Heat Tracing

Enkel- of meerkanaals heat-tracing temperatuur regel & bewaak systemen met op afstand toegankelijke SCADA/HMI. 

HotRunners

HotRunner-regelaars worden standaard geleverd met temperatuurregelaars van RKC Instrument Inc. uit Japan waarop verschillende andere opties mogelijk zijn.

Temperatuur & proces-signaal recorder in RVS behuizing

Speciaal ontwikkelde recorder in RVS behuizing met een directe aansluiting op de Miller Inductiemachines. Desgewenst met kalibratiecertificaat.

EasyLog cloud gebaseerde LogOnline draadloze internet recorder

De EasyLog is een robuuste internet recorder voor thermokoppels, in een RVS behuizing. De EasyLog connect automatisch met onze LogOnline Cloudserver waar de data secured wordt opgeslagen.

Insitu-cal

De Insitu-Cal is een kleine ultra-nauwkeurig geregelde kalibratiekamer met een bereik van -95°C tot +185°C.

Oven besturingen voor bakkerijen

CasCade levert een standaard besturing voor tunnelovens in bakkerijen. Door de slimme cascadering van regelaars voorkomt u verbrande producten na een stagnatie in de toevoer.

Universele kook ketelbesturing

De kook ketel besturing kan worden ingezet in industriële kook processen (bijvoorbeeld 500-1000 liter soep maken, of bier brouwen).

Universeel klimaat kast regelsysteem

Het Climate Manager systeem is een universeel temperatuur & luchtvochtigheid besturing voor alle soorten klimaat testkamers:

  • ramp/houdtijd profielen voor temperatuur & luchtvochtigheid
  • weekdag profielen
  • voor zowel nieuwe alsmede het upgraden van bestaande apparatuur

Custom made oplossingen

De kleine tafelmodel regel- en besturingskasten bouwen we intern bij CasCade. Grote systeemkasten worden op maat bij onze geselecteerde partners gemaakt.