Thermokoppel

Het juiste thermokoppel voor uw bedrijf

U bent op zoek naar een thermokoppel om u te helpen bij het beheersen van de temperatuur binnen een bepaald productieproces? De beste thermokoppels en en PT100 elementen vindt u in het uitgebreide assortiment van CasCade Automation Systems. Als het te maken heeft met temperatuur binnen een bedrijf, dan weten wij er alles van. Onze ervaren vakmensen helpen u graag bij het opzetten van een professioneel systeem om de temperatuur binnen een productieproces te beheersen en regelen. U kunt bij ons de instrumenten kopen die u van dienst kunnen zijn, maar u kunt ook altijd bij ons terecht als u op zoek bent naar een complete oplossing op maat. Wij bekijken de situatie op uw bedrijf en vinden hier de perfecte oplossing voor.

Thermokoppels op maat

Voor een goed werkende thermokoppel waar u binnen uw bedrijf jaren plezier van zult hebben moet u bij CasCade Automation Systems zijn. Wij verkopen een groot aantal standaard modellen, die wij u uit voorraad kunnen leveren. Dit is echter niet het enige. Wij kunnen voor u namelijk ook een thermokoppel op maat maken. We kijken hierbij helemaal naar uw wensen en als u een tekening heeft gemaakt van wat u voor ogen heeft, dan gaan wij hier ook mee aan de slag. We hanteren hierbij altijd een zeer korte levertijd, zodat u al snel over uw thermokoppel kunt beschikken. U kunt hierbij denken aan mantelthermokoppels, maar ook aan thermokoppels van type S of R, compleet met een keramische beschermbuis voor temperaturen boven de 1200 graden.

De perfecte thermokoppels van CasCade

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over ons bedrijf, onze producten of over de vele manieren waarop wij u kunnen helpen. Bij CasCade Automation Systems staan we u altijd terzijde met advies en gaan onze vakmensen graag voor u aan de slag. Er is geen vraagstuk op het gebied van temperatuurbeheersing waar wij de oplossing niet voor kunnen vinden!